Huisregels

 

* Gelieve je zo veel mogelijk aan de afgesproken tijd te houden, geef eventjes een seintje mocht je te laat komen (via telefoon). Vanaf 15 minuten te laat is het mogelijk dat de afspraak verplaatst wordt.

* Probeer ook niet veel te vroeg te komen want dan kunnen we je niet ontvangen zoals het hoort. 5 minuten speling is prima, zodat ik in de gelegenheid ben om de tafel na gebruik te desinfecteren en eventuele (lunch) pauze te nemen.
 

* Gelieve geen gebruik te maken van uw mobiel, tijdens het zetten van de nagels kunt u de nagels beschadigen omdat deze nog niet voldoende zijn uitgehard. Dit gaat ten koste van de kwaliteit!!

* Het is niet toegestaan om te roken in de salon
 

* Behandelingen worden alleen uitgevoerd bij personen vanaf 18 jaar.
 

* Bij verhindering graag uw afspraak 24 uur van tevoren afzeggen (calamiteiten uitgezonderd uiteraard). Gebeurt dit niet of zegt u helemaal niet af dan ben ik helaas genoodzaakt u een factuur a € 15,- te sturen als compensatie voor de gereserveerde tijd. Let hierbij wel dat dat het weekend niet meetelt; heeft u dus een afspraak op maandag en het betreft geen calamiteit dan dient u op vrijdag deze te verzetten/annuleren. Ik ben tenslotte in het weekend niet bereikbaar!
 

* Er zijn in de studio producten en instrumenten aanwezig die niet kindvriendelijk zijn en dus gevaarlijk. Zorg daarom voor een oppas zodat u zelf uitgebreid kunt genieten van uw behandeling.
 

* Het is niet toegestaan om zonder overleg derden mee te nemen gedurende de behandeling. De ruimte is hier te klein voor!
 

* Ik geef 1 week garantie, deze vervalt echter in onderstaande gevallen


- Als u te lange kunstnagels heeft ondanks negatief advies van mij 
- Zwangerschap, medicijngebruik of ziekte. Reparaties en de daarbij behorende kosten worden in overleg met u uitgevoerd.
- Verkeerd gebruik door uzelf (bijvoorbeeld nagels eraf trekken)
- Uw nagels zijn behandeld door derden

Ik hoop op uw begrip en respect hiervoor